Thema: Prostitutie

dinsdag 24 mei 2011

Nieuws

Cinemaketen Utopolis lanceert eerste Belgische vip-zaal

Mechelen – Utopolis Mechelen (aan de Nekkerhal nvdr.) is de eerste cinema in België die over een vip-zaal beschikt. In maart kon je deze zaal (aan de Nekkerhal nvdr.) komen uittesten voor 9,5 euro in plaats van de gebruikelijke 14 euro. Voor deze prijs geniet je van enkele voordelen zoals je persoonlijke bediening en een luxueuze zetel. Ook een drankje (cava/wijn of frisdrank) en aperitiefhapjes in de receptieruimte zijn inbegrepen. 

Vip-zaal Utopolis Mechelen
In de vip-zaal is er slechts ruimte voor 50 gasten. Elke zetel is luxueus bekleed en voorzien van meer beenruimte dan een doorsnee cinemazetel. De zetels staan per twee geordend. Als je zin hebt in een romantische avond hoef je slechts de armleuning omhoog te doen en je hebt een love-seat. Elke zetel is voorzien van een bijzettafeltje met een lamp en de befaamde rode
knop. Als je hierop duwt komt de hostess je bestelling opnemen.

De vip-zaal is volledig uitgerust met “state-of-the-art” beeld en geluid, en de mogelijkheid tot digitale en 3D-projectie. Ook is er gratis draadloos internet aanwezig in de vip-zaal en de receptieruimte. Andere voordelen aan de vip-zaal zijn het aparte sanitair en een aparte kassa. Je hoeft slechts je cinematicket af te geven aan de kassa waar je consumptie afgerekend wordt. Na de film kan je nog nagenieten in de receptieruimte. Concurrent Metropolis heeft al laten weten dat ook zij binnenkort hun eigen vip-zaal lanceren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten