Thema: Prostitutie

dinsdag 24 mei 2011

Nieuws

Armband waarschuwt man voor menstruatieperiode

De armband ‘Help for husbands’ is de nieuwste uitvinding van de Britse uitvinder Karl Dorn. Mannen vergeten vaak wanneer een vrouw menstrueert.  Daarom is er de armband van Karl Dorn voor mannen, deze vertelt wanneer de menstruatieperiode van hun vrouw valt. 

Nieuwe armband: "help for husbands"
De armband meet de subtiele veranderingen in een vrouw haar lichaamstemperatuur. Door die verandering in temperatuur wisselen de kleuren van de armband. Eenmaal de temperatuurverschillen geregistreerd en opgeslagen zijn kan de armband bepalen wanneer de menstruatie valt. De uitvinder Karl Dorn werkt momenteel nog aan een prototype en wil ermee deelnemen aan een uitvinderwedstrijd.

Karl Dorn, vader van 2 kinderen , kwam op het idee toen hij met vrienden op café hun huwelijksproblemen besprak. Ze kwamen tot de conclusie dat de mannen een gemeenschappelijk probleem hadden, de onaangekondigde maandelijkse bezoeker met zijn gevolgen. Tijdens die periode is een vrouw prikkelbaarder, emotioneler en lichtgeraakt. Er rust nog steeds een groot taboe op het onderwerp daarom durfde Karl Dorn zijn armbandje niet te lanceren. Maar zelf vindt hij dat koppels elkaar beter kunnen begrijpen door over alle onderwerpen te kunnen communiceren, inclusief dit. Zijn plan is de armband te verkopen voor slechts enkele euro’s.

De reden waarom vrouwen prikkelbaarder en emotioneler zijn tijdens hun regels is het gevolg van PMS (Premenstrueelsyndroom). Hierdoor raken de hormonen van een vrouw in de war. Deze hormonen hebben invloed op het humeur van een vrouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten